Мати - найдорожча людина в світі... В усі часи, усі народи пов'язували з нею найсокровенніше, возвеличували її як найбільшу святиню. Вона - корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не в'яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. не дарма ми кажемо: мати - це найрідніша людина, мати - це ненька - Україна.
В заході приймали участь учні школи. Були представлені стінгазети, учні підготували пісні, вірші, танці, щоб привітати найрідніших людей на світі.
Сьогодні в нашій школі пройшов пісенний конкурс " Моїй мамі, присвячується" присвячений Міжнародному Дню Матері. І місце розділили 5 - а та 7 - б класи, ІІ місце посів 6 - а за чуттєвий танець присвячений мамам. А також грамотами нагороджені юні таланти школи - учениця 5 - а класу Олександра Пожога та учениця 7 - б класу Габріела Багнян. 
Особлива подяка виноситься учням 7 - а класу за організацію та підготовку свята - Тома Каріні, Фешко ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: vpetrov | Дата: 14/Тра/2019 | Коментарі (0)

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки, 
Несе нащадкам спогади свої.

Щороку в травні ми відзначаємо День пам'яті та примирення та День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами у тій страшній ІІ Світовій війні. 
Вже 74 роки несемо ми квіти до могил загиблих.
Несемо з вдячністю в серцях.
І, хоч все далі відходять грізні роки ІІ Світової війни та не згасає пам’ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших.
Сьогодні в стінах нашої школи пройшов мітинг -реквієм присвячени ... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: vpetrov | Дата: 14/Тра/2019 | Коментарі (0)