В святкові зимові Різдвяні дні 10 січня 2020 року у Верхньопетровецькому ліцеї відбувся турнір з волейболу серед дівчат 2005 р.н. і молодших «Петрівецька Маланка» за підтримки народного депутата України – Максима Заремського. Участь приймали команди з Чернівців, Банилова - Підгірного Сторожинецького району та команда – господар «Victoria».
Змагання проходили цікаво з великим бажанням перемоги кожної команди. Завдяки кропітким тренуванням кожного дня, волі, дисципліні, злагодженості спортсменок команда дівчат 2005 р.н. з м.Чернівці – посіла І місце, команда – господарка турніру «Victoria» ІІ місце, команда з Банилова – Підгірного ІІІ місце, та наймолодші учасниці 2007 р.н. з м. Чернівці – посіли IV місце.
Спортивний турнір відвідали вельмишановні гості: народний депутат України – Максим Заремський; заступник голови Сторожинецької філії партії «Слуга Народу» Ігор Тікан; директор Сторо ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

Закінчення І семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі!

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом.

Чекали й дочекались! Напередодні канікул у ліцеї відбулося святкування Нового року. Захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!
Дякуємо професіоналам, котрі зробили дитяче свято веселим, енергійним та насиченим!

 

Переглядів: 151 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

Новорічні свята – чарівні.
У переддні Нового року, 26 грудня, для учнів 5-11 класів у Верхньопетровецькому ліцеї пройшло Новорічне свято.
Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням нашого ліцею потрібно було підготувати святкову атмосферу – прикрасити новорічну ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

Учні підготували святкову феєричну програму з новорічними сюжетами, піснями, танцями, сценками та колядками. Вже котрий рік поспіль милує око виступ зразкового фольклорного колективу "Мугурел", який показав уривок Петрівецької Маланки. А також 11 класи котрі, віншували весь педагогічний колектив та гостей ... Читати далі »

Переглядів: 165 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

Під Новий рік, кажуть, збуваються дива... Усе набуває особливого значення. Казка відкриває двері разом з боєм курантів, що невпинно відраховують останні секунди 2019 року переносячи нас у 2020.
Стоячи на порозі змін, що несе новий рік, наші учні разом з вчителями та батьками створили казку самі. Коридори та класи ліцею милують око барвами фарб і кольорів, пахне хвоєю, а з класів лунають пісні та колядки, танці і сміх... Ліцей гуде, мов той вулик готуючись до зимових свят...

 

Переглядів: 170 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожний дім з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається. От і в ліцеї напередодні відсвяткували день святого Миколая. В чарівну казку добра і чарівного лісу запросив нас 2 - Б клас з класоводом Бурлою Ельвірою Василівною. Дітки в образах різних лісових героїв розігрували сценки, співали, танцювали прославляли святого Миколая, возвеличували його силу та любов до всього живого. А на завершення свята отримали смачні подаруночки.
Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх. Зустрічаймо його кожного року та несімо світло в серці щодня.

... Читати далі »

Переглядів: 165 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, яке відзначається ще з часів Русі 13 грудня. Андрій Первозванний входив в число 12-ти апостолів Христа, згідно з переказами, був братом апостолу Петру і був покровителем жителів України, Росії та Шотландії. Напередодні цієї дати прийнято збиратися на Андріївські вечорниці — ворожіння, з якими пов'язано безліч неординарних звичаїв.
13 грудня дівчата і хлопці 11 -х класів провели вечорниці, як в давнину ворожили, співали та розігрували один одного. Гарно провели час на гостинах. Дякуємо 11- м класам та їх класним керівникам Коржос Олені Георгіївні та Ватаманеску Івану Костянтиновича.

Переглядів: 165 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)

10 грудня 2019 року у Сторожинці відбувся Районний фестиваль дитячої та юнацької творчості "Чисті Роси", в якому приймав участь фольклорний зразковий колектив "Мугурел" Верхньопетровецького ліцею та виборов почесне ГРАН - ПРІ. Бажаємо усім учасникам колективу творчої наснаги, примноження багатств культури, зіркового сліду у скарбниці національних мистецтв. Впевнені, що ця подія буде доброю традицією - збирати найкращих учасників на творчому майданчику. Вітаємо керівника Пінтеску Олену Іллівну та бажаємо і надалі примножувати разом з колективом досягнення та здобутки. Танцюйте і прославляйте рідний край!

Переглядів: 166 | Додав: vpetrov | Дата: 15/Січ/2020 | Коментарі (0)