Сьогодні в ліцеї, директором Маріанною Мірчівною Федурян - Киселицею проведено круглий стіл на тему: "Стратегія розвитку закладу: сутність, структура, особливості формування документу".

Головною метою проведення круглого столу стало завдання створення сучасного освітнього середовища, спрямованого на  пошук та впровадження  педагогіки  партнерства  та  принципу  дитиноцентризму. Розбір сильних, слабких сторін та можливостей і ризиків стратегії розвитку закладу. Під час проведення говорили про сутність, структуру, особливості формування документа його значення та актуальність.

Педагоги були розділені на групи за інтересами та спрямуваннями в яких співпрацювали та методом тестування обирали важливі цінності, далі спікери груп захищали свої проекти. 

Даний вид групового вирішення важливого питання розвитку стратегії роботи ліцею, пройшов на високому рівні, було зважено думку кожного.

Провели  ... Читати далі »

Переглядів: 224 | Додав: vpetrov | Дата: 26/Бер/2021 | Коментарі (0)

Захист здоров'я і життя дітей в будь-яких надзвичайних ситуаціях одне з найгуманніших і найважливіших завдань. З отриманням сигналу оповіщення та інформації про надзвичайну ситуацію  вчителі або дорослі, які перебувають поруч з дітьми без нагляду батьків зобов'язані прийняти всі доступні заходи, рекомендовані населенню з метою забезпечення безпеки дітей. Такими заходами, в залежності від обставин, можуть бути: евакуація дітей разом з батьками (дорослими) з небезпечних місць, надання медичної допомоги, створення нормальних санітарно-гігієнічних умов, забезпечення повноцінним харчуванням, вживання заходів до розшуку батьків (родичів) дітей. Дітям дошкільного віку вкладається у кишеню або пришивається до одягу записка, де вказуються прізвище, ім'я та по батькові дитини, її домашня адреса, а також прізвища, імена і по батькові батьків. 

Заступником директора з виховної роботи Орисею Георгіївною Волар проведено черговий інструктаж з техніки безпеки -&nb ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: vpetrov | Дата: 25/Бер/2021 | Коментарі (0)

     З метою підвищення рівня знань антикорупційного законодавства, недопущення скоєння корупційних правопорушень, вжиття додаткових превентивних заходів щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства України у Верхньопетровецькому ліцеї заступником директора з навчально - виховної роботи - Діаною Володимирівною Попеску  проведено ознайомлення педагогічних працівників з  Основними положеннями антикорупційного законодавства України

   ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: vpetrov | Дата: 25/Бер/2021 | Коментарі (0)