09:53
День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.


 

Ось і в нашому ліцеї пройшов мітинг - реквієм присвячений пам'яті героїв Небесної Сотні. Учні ліцею з розумінням та скорботою віднеслися до подвигу наших сучасників. Уважили їх пам'ять хвилиною мовчання, запалили свічу, як символ віри і надії у краще майбутнє. Ми не можемо забути тих подій. Маємо пам'ятати сьогодні, завтра і завжди.

Учні 7-Б класу разом з класним керівником підготували та прийняли участь у мітинзі, учні 5-х, 6-х, 7-х,8-х,10-х,11-х підготували стіннівки на яких висвітлюються дні Майдану 2013-2014рр.

Тема Небесної Сотні не оминула і початкові класи. Були проведені бесіди та виховні години.

З телевізора у холі учні мали можливість ознайомитися з хронологією лютневих подій. Послухати музику Майдану.

Переглядів: 133 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar