16:13
День Збройних сил України

У Верхньопетровецькому ліцеї відсвяткували День Збройних сил України спортивно - військовими змаганнями "Майбутні захисники Вітчизни". Наше свято відвідали почесні гості капітан Павлишин Дмитро Ярославович учасник АТО воював у складі 8 окремоого гірського штурмового батальйону 10 бригади, учасник АТО воював у складі 8 окремого гірського штурмового батальйоні 10 бригади Бойко Валентин Ілліч, учасник АТО воював у складі 3 окремого батальйону 80 бригади Веклич Іван Георгійович.
24 серпня 1991 року Україну було проголошено незалежною державою. Настала потреба створення національної армії, армії держави, яка отримала незалежність і лише стала на шлях свого відродження та розвитку. Завдяки Збройним Силам України ми з вами спимо під тихим мирним небом. Завдяки їм над нашими головами не летять снаряди, а під ногами не вибухають міни. Збройні сили стоять на чатах нашої свободи, нашої віри та нашої гідності.
Ми маємо бути готовими захищати Україну. Тому національно – патріотичному вихованню надається велике значення. Щоб рівень підготовленості молоді до військової служби, до захисту Батьківщини був відповідним.
В такий день гріх було не згадати тих - хто поклавши власне життя на алтар свободи покинув цей світ. Хто захистив нас з вами проливши кров на полі бою. Тих, хто навічно увійшов у безсмертя.Учні віддали шану та повагу пам'яті померлих схиливши голови у тиші хвилини мовчання.
В рамках змагань ліцеїсти 10-11 класів показали свої навички та вміння, свою спритність та винахідливість у запропонованих конкурсах. Зі святом всіх привітала наша зірочка - учениця 2 - Б класу Аліна Через.
У чесній боротьбі між 10 - 11 класами так розподілилися місця:
І місце - 11 Б
ІІ місце - 10 Б
ІІІ місце - 10 А
ІV місце - 11 А
Вітаємо вас наші майбутні захисники з прекрасним чоловічим святом Днем Збройних Сил України!
Будьте мужніми, сильними та хоробрими!

Переглядів: 175 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar