21:33 Культура харчування учнів | |
Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою. Раціональне харчування учнів будується на дотриманні трьох основних принципів:
Їжа у ліцеї є не тільки корисною, але й смачною і різноманітною. Новацій зазнав не тільки склад шкільного меню та рецептури приготування, але й форми організації харчування, рекомендації до обладнання харчоблоків та роботи з постачальниками, а також підходи у формуванні культури здорового харчування у школярів, як наскрізної компетенції нашого навчального закладу. Запорука здорового покоління - правильна, поживна та корисна їжа! | |
|
Всього коментарів: 0 | |