15:50
ОН - ЛАЙН РЕЄСТРАЦІЯ ДО 1 -го КЛАСУ

Шановні батьки! 

    Проект "КУРС: Освіта" та адміністрація Верхньопетровецького ліцею повідомляє, що в рамках розвитку проекту «ІСУО. Інформаційна система управління освітою» на виконання наказу Міністерства освіти та науки України №367 від 16.04.2018 року «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» була розроблена і підготовлена для використання електронна система зарахування дітей до першого класу «school.isuo.org».

 

Система дозволяє батькам в режимі он-лайн, не виходячи з дому, реєструвати дітей до закладів загальної середньої освіти і підтвердити заяву сканованими копіями необхідних документів. Батьки можуть зазначити необхідну категорію першочергового зарахування та слідкувати за станом заяви. Система «school.isuo.org» є безкоштовною для всіх користувачів.

Також нагадуємо, що була розроблена і підготовлена для використання соціальна система освіти України «NZ.UA». Система дозволяє вести електронні журнали, щоденники, спілкуватись та обмінюватись інформацією між усіма учасниками освітнього процесу (учні, батьки, вчителі, адміністрація закладів освіти) в режимі он-лайн.

Переглядів: 249 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar