11:36
Перший дзвоник!

Напередодні в стінах Верхньопетровецького ліцею пролунав Перший дзвоник!
Перше свято у новому статусі, перші хвилювання і перші надії. Світлий та веселий день для дітей, батьків, педагогів. В повітрі все пройняте радістю зустрічей.

Позаду літні канікули. Від сьогодні ліцей оживає, всюди гомін і дитячий сміх. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З початком нового навчального року нас привітали вельмишановні гості свята - в.о. голови Сторожинецької РДА Гоцуляк Василь Степанович, заступник голови Сторожинецької районної ради Філіпович Володимир Миколайович. Протиєрей Митрофорний отець Георгій благословив наших учнів на добру долю та щасливе, плідне навчання. Найбільшою радістю для ліцею став новенький шкільний автобус Бориспільсткого заводу на 29 пасажирських місць, що дозволяє вирішити питання з підвезенням дітей в навчальний заклад. 
Нагадаємо,що в 2014 році попередній автобус було мобілізовано на потреби війська

на сході України. 
Передаючи ключі від автобуса Василь Степанович побажав, щоб автобус служив довго і справно та зміг возити першокласників 2019 року у випускний - 11 клас.


Адміністрація ліцею в свою чергу виносить велику подяку за сприяння у придбанні автобуса - Сторожинецькій районній державній адміністрації та районній раді, відділу освіти, сім'ї молоді та спорту Сторожинецької РДА.
Бажаємо всім міцного здоров'я, щастя, добра, наснаги творити нове

і мирного неба над головою.

 

Переглядів: 174 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar