15:14
Пісенний конкурс "Моїй мамі присвячується..."

Мати - найдорожча людина в світі... В усі часи, усі народи пов'язували з нею найсокровенніше, возвеличували її як найбільшу святиню. Вона - корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не в'яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. не дарма ми кажемо: мати - це найрідніша людина, мати - це ненька - Україна.
В заході приймали участь учні школи. Були представлені стінгазети, учні підготували пісні, вірші, танці, щоб привітати найрідніших людей на світі.
Сьогодні в нашій школі пройшов пісенний конкурс " Моїй мамі, присвячується" присвячений Міжнародному Дню Матері. І місце розділили 5 - а та 7 - б класи, ІІ місце посів 6 - а за чуттєвий танець присвячений мамам. А також грамотами нагороджені юні таланти школи - учениця 5 - а класу Олександра Пожога та учениця 7 - б класу Габріела Багнян. 
Особлива подяка виноситься учням 7 - а класу за організацію та підготовку свята - Тома Каріні, Фешко Анастасії, Берсану Денису, Коломейчук Ізабелі.
Адміністрація Верхньопетровецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 також приєднується до привітань. Бажає Всім мамам бути здоровими та щасливими! А дітям не забувати святий обов'язок берегти та поважати рідну мати та рідну неньку Україну!

Переглядів: 186 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar