12:28
Шевченківський тиждень

Разом з першими весняними промінцями завітали до нас Шевченківські дні, які традиційно відзначаються протягом цілого тижня.


Про роль Т.Г. Шевченка в історії України розповіли учні 7 – А класу на лінійці. Також вони декламували уривки з творів великого Кобзаря. Підготувала лінійку вчитель української мови та літератури Балан Г.І.


В кожному класі проводилися виховні години, бесіди, круглі столи присвячені творчості письменника та поета, генія українського народу.

 


Початківці мали змогу продемонструвати свої знання про життя і творчість Т.Г. Шевченка під час вікторин. Цікавий, змістовний урок підготували учні 2 - Б класу разом з класоводом Бурла Е.В.


Весь час кожен учень міг оглянути у фойє ліцею презентацію про цікаві факти із життя

Т.Г. Шевченка, познайомитися з виставкою книг, переглянути стіннівки, які підготували учні 2 - А, 7 - Б, 8 -А, 8 - Б класів та вчитель образотворчого мистецтва, також малюнки за творами народного генія учнів 5-х, 6-х, 7-х класів.

  
5 – Б клас провів урок літературного читання, на якому були продекламовані найвідоміші твори поета разом з вчителем української мови та літератури Георгіян Н.П.

  


На п’ятницю було підготовлено виховний захід 8 – А класом та класним керівником Вітіон К.І. «Великий син, великого народу!» присвячений Т.Г.Шевченку,нажаль у зв`язку з карантином його відмінено.
Доля великого Кобзаря, його пророчі твори не залишили байдужим жодного учня.

Переглядів: 122 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar