09:52
Турнір з волейболу серед дівчат 2005 р.н. і молодших «Петрівецька Маланка» за підтримки народного депутата України – Максима Заремського.

В святкові зимові Різдвяні дні 10 січня 2020 року у Верхньопетровецькому ліцеї відбувся турнір з волейболу серед дівчат 2005 р.н. і молодших «Петрівецька Маланка» за підтримки народного депутата України – Максима Заремського. Участь приймали команди з Чернівців, Банилова - Підгірного Сторожинецького району та команда – господар «Victoria».
Змагання проходили цікаво з великим бажанням перемоги кожної команди. Завдяки кропітким тренуванням кожного дня, волі, дисципліні, злагодженості спортсменок команда дівчат 2005 р.н. з м.Чернівці – посіла І місце, команда – господарка турніру «Victoria» ІІ місце, команда з Банилова – Підгірного ІІІ місце, та наймолодші учасниці 2007 р.н. з м. Чернівці – посіли IV місце.
Спортивний турнір відвідали вельмишановні гості: народний депутат України – Максим Заремський; заступник голови Сторожинецької філії партії «Слуга Народу» Ігор Тікан; директор Сторожинецької ДЮСШ Сергій Москалюк; тренер Чернівецької обласної ДЮСШ Людмила Накоскіна; тренер – викладач Банилово-Підгірницької гімназії Мирослав Токарчик; протієрей Миколаївської церкви села Верхні Петрівці отець Георгій.
Для учасників турніру була організована цікава культурна програма, нагородження команд учасниць. Переможців вітали учні ліцею гучною колядою, танцями і музичними номерами, зокрема учениця 2 – Б класу дипломантка та переможниця Всеукраїнських пісенних конкурсів і фестивалів Аліна Черкез, учениця 10 – Б класу Ніна Бакрев, учні 11 класів – Міхаела Алергуш, Крістіан Олексюк, Крістіан Попеску, Павло Гранічан, Георгій Мотреску, Маріанна Бурачук, Даніела Павел, односельчанка, студентка Музичного університету ім. Джорджія Єнеску в м. Яси, Румунія – Олена Патраучан та лауреати Районних, Обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів – зразковий фольклорний колектив «Мугурел», керівник Пінтеску Олена Іллівна.
З словами привітання та найкращими побажаннями до учасників звернувся народний депутат України – Максим Заремський, директор Верхньопетровецького ліцею – Іван Грижинку, та протоієрей Миколаївської церкви отець Георгій. Не обійшлося без пам’ятних подарунків командам – учасницям, які вручив пан Заремський.
Нам напрочуд приємно організовувати та проводити такі дійства. Проводити товариські матчі та знайомити сучасну молодь з культурою спорту. Глибоко вдячні за змогу поспілкуватися та весело і здорово провести час.
Отже, турнір вдався на славу.

Пройшов він у піднесеному настрої, бо люди зібралися цікаві, небайдужі до розвитку волейболу в селах та містах Буковини.

Переглядів: 202 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar