15:14
Веселі перерви :-)

9 жовтня в рамках "веселої перерви" пройшли змагання між юнаками на підтягування на турніку. Вітаємо наших переможців!
І місце : Будійчук Ілля - 9-в клас
ІІ місце: Алексюк Сергій - 9-а клас
ІІІ місце: Бружа Дмитро - 7 - б клас; Порайко Савелій - 9-б клас

Споконвіків дівоча коса була своєрідною візиткою охайності. Як стежить юнка за своїм власним волоссям, такою в майбутньому , вважалося, буде і господиня, - чепурною, працьовитою або ж неохайною чи лінькуватою. Тому матері з особливою наполегливістю, невсипністю намагалися з раннього віку привчати своїх дочок до охайності, щоб знали традиційні закони моралі. «Яка коса, така й краса», «Коса до п’ятки – дівка до грядки», «Коса заплетена, а хата не метена».
Серед багатства неперевершеного обрядодійства величне місце належить нашому національному одягу. Та скільки б ви не намагалися, а ось уявити українку без її чарівної коси, без вінка не зможете.
10 жовтня в рамках "веселої перерви" проведено конкурс серед дівчат нашого ліцею. На якому визначено переможців. Прізвища переможців оголосять на щотижневій лінійці, учасниці будуть нагороджені грамотами.
Підводячи підсумок, я хочу побажати вам, дорогі дівчата , шанувати дівочу косу. Старанно доглядайте своє волосся, щоб воно було здоровим, гарним, густим та пишним як би вас не переконували про старомодність коси, знайте, що в дівочих косах є своя краса, ніжність та святість. Завжди пам’ятайте, що «Коса – дівоча краса!»

Переглядів: 251 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar