23:41
Від 01.08.2019 ми - Верхньопетровецький ліцей!

З радістю повідомляємо, Вам приємну звістку. З 1 серпня 2019 року наша Верхньопетровецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 перестає діяти, як школа і розпочинає новий етап перетворення у Верхньопетровецький ліцей. Сільська рада  разом з Відділом освіти,сім'ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА підтримали рішення про перейменування та зміну типу школи. 

Місія Верхньопетровецького ліцею – розбудова інноваційного навчального закладу, що ініціює освітні і соціальні перетворення, сприяє кожному в особистісному розвиткові і розкриттю інтелектуального, творчого і лідерського потенціалу в ім’я людини, громади, суспільства.

Наші цінності: освіта, здоров’я, відкритість, відповідальність, лідерство.

  • Освіта: навчальна активність – шлях до пізнання і вдосконалення. Майбутнім ліцеїстам "прививатимуть" вміння вчитися і розуміти важливість освіти впродовж життя.
  • Здоров’я – основний капітал людини, фізична активність - шлях до здорового і щасливого життя. Наші учні фізично розвинені, вміють робити правильний вибір і ведуть здоровий спосіб життя. 
  • Відкритість - шлях до співпраці та розвитку. Наші діти ставатимуть більш впевненими в собі, вміють вибудовувати діалог, співпрацювати з людьми різних поглядів і культур, застосовувати нові технології комунікації та навчання.
  • Відповідальність – шлях до усвідомлення суті та значення діяльності, її наслідків для суспільства і соціального розвитку. Наші учні свідомо ставляться до вимог суспільної необхідності, обов'язків, норм і цінностей. Кожен відповідає за свої слова і вчинки.
  • Лідерство – ключ до особистісного успіху та перетворення світу. Наші ліцеїсти здатні до управлінської діяльності, готові приймати рішення за цілу групу людей та вести її до поставленої мети.

 У ліцеї для першокласників кабінети — не лише для навчання, а й для ігор. Адже клас поділений на дві зони — ігрову й навчальну. Усі парти зсунуті в «круглі» столи, щоб дітям було комфортно й цікаво. В ігровій зоні — м’який килим-пазл та набори Lego, книги і навіть іграшки. Що дає змогу діткам не лише вчитися, а й відпочивати та розвиватись у формі ігор і цікавих квест-завдань у НУШ, як того вимагає реформа Міністерства освіти і науки.  Метою реформи НУШ є створення школи, у якій «буде приємно навчатись», а також яка «виховає інноватора та громадянина, який вміє ухвалювати відповідальні рішення».

Переглядів: 288 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar