03:36
Виставка композицій "Дари осені"

Осінь прилинула чудова, привітна,
Хоч і нема вже співочих пташок,
Але всіма вона барвами квітне
І золотий у деревець листок.

Вже традиційно в другій половині вересня у нашому ліцеї відбулась виставка експозицій "Дари осені". Діти заздалегідь готувалися до її проведення, шукали нові ідеї оформлення цікавих виставкових експонатів. Цього року активну участь у проведенні конкурсу взяли початкові,середні та ліцейні класи. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові цікаві композиції ліцеїстів, які підготували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Ми побачили чарівних їжачків, кораблі з кабачків, відважних козаків з гарбузів, північних пінгвінів та багато інших цікавих виробів з природних матеріалів. Кожна представлена робота заслуговувала на увагу та нагороду.
Комісія у складі: Урсулян О.І., Моніки І.К., Подолюк А.І., Кисилиці А.І. чесно та коректно виставляла бали за зроблені вироби. В результаті довгої дискусії та підрахування балів, так розподілились місця:

І місце початківці
1 - Б, 1 - В, 2 - А

ІІ місце початківці
2 - Б, 3 - А, 4 - А, 4 - Б

І місце середні і ліцейні класи
5 - А, 5 - Б, 8 - А, 8 - Б, 11 - А, 11 - Б

ІІ місце середні і ліцейні класи
6 - А, 7 - Б, 9 - В

ІІІ місце середні і ліцейні класи
6 - Б, 7 - А, 9 - А, 9 - Б

Вітаємо переможців!

Маємо надію, що наступного разу виставка буде ще яскравішою та цікавішою для наших учнів. До нових звершень! Творіть! Любіть! Навчайтесь!

Переглядів: 144 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar