03:27
"Вікторія"- значить перемога!

15 вересня 2019 року в рамках Дня фізичної культури та спорту відбулись фінальні змагання з волейболу в районних сільських спортивних іграх Сторожинецького району. У змаганнях приймали участь команди с.Банилова Підгірного, Лісового коледжу, Зруб – Комарівців, с. Верхні Петрівці.

Збірна команда с. Верхні Петрівці представила на змаганнях дворазових чемпіонів Чернівецької області у Шкільній волейбольній лізі 2018, 2019 років, команду «Вікторія».

У завзятій боротьбі наші спортсменки показали себе впертими, швидкими, майстерними і талановитими суперниками. Слід відмітити, що до цієї цілі, а саме І місця серед сільських команд району - наші учасники йшли цілих 36 років. Останні 6 років команда посідала ІІ і ІІІ місця, нам бракувало заповітного І – го місця. І саме завдяки збірній команді «Вікторія», завдяки наполегливій праці і хисту тренера Грижинку Андрія Івановича та учасниць команди ми досягли такого бажаного результату.

«Нарешті дочекалися, змогли і вибороли!» Нам приємно усвідомлювати, яке велике значення для нас має ця перемога. Це ще одна ступінь, ще один щабель, який підкреслює, що ми любимо, знаємо і перемагаємо. Надіємось в наступних змаганнях ми не підведемо і першість району залишиться за нами.

Чемпіонами Сторожинецького району стали: Федорян Олександра (студентка ЧНУ ім. Ю.Федьковича, факультет «Фізичної культури та здоров’я людини»),

Дуган Діана (студентка ЧНУ ім. Ю.Федьковича, факультет «Педагогіки, психології та соціальної роботи»),

Бічер Діана (студентка Чернівецького Індустріального коледжу, спеціальність «Туризм»)

Палікиржа Анна (вчитель фізичної культури Верхньопетровецького ліцею),

Бічер Яна (учениця Верхньопетровецького ліцею),

Пожога Мар’яна (учениця Верхньопетровецького ліцею).

Спорт – це сила, наснага та здоров’я. А волейбол – то найкращий вид спорту, як запевняють у нашому селі! В нього готові грати завжди і всюди. Тож бажаємо нашій збірній команді «Вікторія» лише злетів, вдалих ігор та перемог!

Переглядів: 241 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar