09:48
Зустріч з генеральним консулом Румунії в Чернівцях пані Іриною - Лореданою Станкулеску.

20 травня 2019 року відбулася зустріч з генеральним консулом Румунії в Чернівцях пані Іриною - Лореданою Станкулеску.


Консул ознайомилася з можливостями школи, з її історією та сьогоденням. Пані Ірина – Лоредана Станкулеску поспілкувалася із педагогічним колективом, учнями школи, зокрема з учасниками зразкового хореографічного колективу «Мугурел», керівником якого незмінно працює шановний педагог – Пінтеску Олена Іллівна, яка власноруч створила і виплекала не одне покоління вихованців. Колектив «Мугурел» продемострував зразок майстерного виконання румунських народних танців, учениця 11 – А класу Діана Дуган виконала декілька відомих народних пісень.
Генеральному консулу сподобалось, що в школі зберігають та шанують народні традиції, займаються спортом. Оцінила високі спортивні досягнення волейбольної команди школи «Вікторія» та побажала директору Грижинку Івану Георгійовичу і надалі зберігати високі рейтингові рамки.
Адміністрація Верхньопетровецької ЗОШ І-ІІІст.№1, вдячна генеральному консулу Румунії в Чернівцях пані Ірині – Лоредані Станкулеску за приділення уваги нашій школі, за можливість зустрічей та спілкування, за тісну співпрацю з народними меншинами, що мешкають на території Буковини та України загалом.
З нетерпінням очікуємо нових зустрічей!

Переглядів: 233 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar