15:16
Нові зустрічі

9 листопада у стінах Верхньопетровецького ліцею відбулася зустріч з представниками Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: капітаном Чижевським С.М., майстер сержантом Андріященком О.В., старшим сержантом першого відділу Чернівецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Бойком В.І., молодшим лейтенантом резерву громадської організації Чернівецька міська спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та їх сімей Рубіном В.І. та солдатом резерву Панцир В. С.
Під час проведення зустрічі, військовослужбовці продемонстрували різні види зброї та їх використання. Більш детально розповіли про загрозу, що в собі несе недоцільне використання зброї, зокрема про ризики травматизму. Іще раз на прикладі довели, що будь яка зброя створена, як засіб для боротьби з ким - небудь, або чим - небудь, для досягнення будь якої мети. 
Учні мали змогу ближче познайомитися з історією та призначенням тих чи інших видів зброї. 
Приміряли на себе бойові костюми, маскування. Вчились прицільно стріляти і кидати димові шашки. 
Також для учнів 10-11 класів провели профорієнтаційні бесіди про військові "виші" України, про гендерну рівність усіх громадян.
Молодь була зацікавлена та залишилась задоволена проведеним заходом.

Переглядів: 153 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar