15:47
РМО вчителів фізичної культури, Захисту Вітчизни та основ медичних знань

13 листопада у Верхньопетровецькому ліцеї відбулося районне методичне об’єднання вчителів фізичної культури, Захисту Вітчизни та основ медичних знань. Проблема :
« Фізкультурно-оздоровча робота в школі – найважливіший чинник розвитку фізично здорового громадянина України та підготовки підростаючого покоління до служби в Збройних Силах України»
В ході методичного об’єднання провели:
- Урок фізичної культури в 11-Б класі з теми: «Модуль «Волейбол». Організація вправ. Різновиди ходьби та бігу. Вдосконалення техніки виконання передачі м’яча двома руками зверху та знизу. Подача в ліву та праву половину майданчика. Навчальна гра»» Провів: директор ліцею, вчитель фізичної культури - Грижинку І.Г.
- Урок Захисту Вітчизни в 10-му класі з теми «Прикладна фізична підготовка. Удари та захист від них. Розучування та тренування прийомів бою без зброї: розучування і тренування захисту від ударів руками та ногами» Провів: вчитель Захисту Вітчизни - Пожога В.К.
- Майстер – клас гурткової роботи (молодша група (4 – 7 класи) «Бойовий гопак» Провів: вчитель Захисту Вітчизни - Пожога В.К.
- Фрагмент уроку Захисту Вітчизни («Основи медичних знань») в 10-му класі на тему «Порядок проведення огляду та надання домедичної допомоги потерпілим» Провела: вчитель основ медичних знань Кухта Е.І.
- Презентація досвіду роботи «Інфекційні захворювання» Провела: вчитель основ медичних знань Кухта Е.І.
- Фрагмент роботи гуртка з волейболу на тему «Удосконалення техніки нападаючого удару у волейболі» Провела: вчитель фізичної культури - Палікиржа А.К.
- Майстер – клас гурткової роботи (старша група (10 – 11 класи) «Показовий виступ рукопашного бою» Провів: вчитель Захисту Вітчизни - Пожога В.К.
- Змагання з волейболу між учасниками методичного об’єднання
- Флешмоб від учасниць волейбольного гуртка. Провела: вчитель фізичної культури - Палікиржа А.К.
- Виїзна методична студія з проблеми «Методика проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» за участю Коноплянка Ю.Б., методиста Захисту Вітчизни ІППОЧО
Також окрім вчителів учасників методоб’єднання були присутні гості -Президент федерації волейболу ЧО, викладач ЧНУ ім. Ю.Федьковича – Васкан Іван Георгійович, Перший на Буковині майстер спорту з волейболу, суддя національної категорії Петро Григорович Раца, та директор Сторожинецької ДЮСШ Москалюк Сергій Іванович.
Методичне об’єднання пройшло на високому професійному рівні. Всі представлені заняття були цікавими, змістовними та сучасними. Також, як підмітив Коноплянка Ю.Б., методист Захисту Вітчизни ІППОЧО важливими і необхідними в реальному житті, коли в нашій країні діє ООС на сході України в зоні збройного конфлікту з незаконними формуваннями ДНР і ЛНР. Надіємось, що наш ліцей на вірному шляху у вихованні підростаючого покоління, та на те що учасники МО для себе взяли щось корисне, необхідне для проведення власних уроків, гурткової роботи та моральної і фізичної підготовки підростаючого покоління до служби у лавах Збройних Сил України.

 

 

Переглядів: 284 | Додав: vpetrov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar